De Papaver Bio warm aanbevolen door De Krant Van West-Vlaanderen

De Papaver Bio warm aanbevolen door De Krant Van West-Vlaanderen

6 jan 2023

Patrick Demets (57) is sinds april de zaakvoerder van gezondheidswinkel De Papaver Bio. “Onze zaak is aan het groeien en bloeien, we zijn springlevend”, vertelt de ondernemer, die veel belang hecht aan de missie van de winkel. “Dit is en blijft om mensen te helpen met hun gezondheid in al zijn facetten.”

Patrick leidt de winkel samen met Delfine Legrand en Evelyn Lampaert. Zij vormen een heel complementair team met veel expertise. “Delfine is de dochter van de vorige zaakvoerster en zorgt steeds met een brede glimlach voor een uitstekende service naar de klant. Evelyn heeft jaren ervaring als herboriste en gezondheidscoach. Een vitaal gezond lichaam en gezonde voeding gaan samen verteld Evelyn. Daarnaast voert Patrick met de laatste nieuwe technologie doelgerichte persoonlijke metingen uit waarbij hij de tekorten kan aanvullen uit zijn assortiment van supplementen. Zo zorgen we voor de ondersteuning en begeleiding van onze klant. Hun dankbaarheid is dan ook groot en dat motiveert ons om steeds tot het uiterste te gaan.”

De Papaver Bio investeerde ondertussen in een nog groter assortiment van zijn eigen merk supplementen van zeer hoge kwaliteit. Ook sportvoeding, het gluten -en lactosevrije gamma werden uitgebreid. Kortom, bij De Papaver Bio vind je een heel gevarieerd aanbod om ons welzijn en gezondheid een boost te geven. “Zeker een bezoekje waard!”

En daarbij stopt het niet, Patrick wil met de De Papaver Bio nog extra stappen zetten. “De Papaver Bio moet meer zijn dan puur een winkel.” Beleving en interactie staan centraal. Klanten kunnen zich nu reeds inschrijven om via een rondleiding alle producten in de winkel te ontdekken. Daarnaast komen er verschillende voordrachten, zoals mindfulness, bachbloesems, resonantie frequenties, sportvoeding, gezonde voeding en afslanking. Je merkt het, “De Papaver Bio in Ieper staat nog maar in zijn startblokken. 2023 wordt een fantastisch jaar. Wens je op de hoogte te blijven van al onze activiteiten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via www.depapaverbio.be of/en like onze Facebook-pagina.”

Bon met 10% korting voor De Papaver Bio.

Bij het artikel vind je een bon die 10% korting geeft op iedere aankoop in de Papaver Bio. De actie is enkel geldig voor de regio Westhoek in de editie van vrijdag 6 januari en duurt tot eind januari 2023.

Bron: De Krant van West-Vlaanderen (06.01.2023), regio Westhoek – foto: Eric Flamand