Advies

Voedingscoach of lifecoach? De Papaver Bio geeft advies op maat van de klant.

Klanten die langskomen bij De Papaver Bio kunnen niet alleen rekenen op een enorm aanbod met kwalitatieve producten, maar ook op persoonlijk advies. Wij beseffen dat iedere persoon uniek is en luisteren dan ook aandachtig naar uw noden, om zo een gepaste oplossing voor te stellen. Een bezoek aan onze biowinkel is dan ook absoluut de moeite waard.

Voedingscoach Evelyn

Evelyn heeft jarenlange ervaring als herborist of kruidendeskundige. Daarnaast is ze actief als afslankings- en algemene voedingscoach. Nog steeds volgt ze op regelmatig basis opleidingen om bij te blijven met de nieuwste tendensen. Die combinatie zorgt ervoor dat Evelyn de persoon bij uitstek is om u bij te staan als u op zoek bent naar bepaalde voedingssupplementen, kruidenmengelingen of eventueel biovoeding die perfect bij u past.
Vertel aan Evelyn welk doel u precies wil bereiken en zij tekent voor u een individueel plan van aanpak uit.

Foto Evelyne

Gezondheidscoach Patrick

Patrick is een ervaren life- en gezondheidscoach, die zijn strepen al jaren verdient in zijn eigen praktijk Inspire Forward. Naast een lichaamsanalyse en energieveldscan kan Patrick dankzij doelgerichte metingen bepaalde vitaminen, mineralen, aminozuren of bachbloesems aanraden. Daarnaast kan hij u helpen om te gaan met blokkades, beperkende overtuigingen of trauma’s. U kan ook voor job coaching en algemene life coaching bij Patrick terecht. Als life coach helpt hij u graag om uw leven een positieve wending te geven.

Meer info: www.inspire-forward.be

Foto Evelyne
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.