Advies

De Papaver Bio geeft advies op maat van de klant.

Klanten die langskomen bij De Papaver Bio kunnen niet alleen rekenen op een enorm aanbod met kwalitatieve producten, maar ook op persoonlijk advies. Wij beseffen dat iedere persoon uniek is en luisteren dan ook aandachtig naar uw noden, om zo een gepaste oplossing voor te stellen. Een bezoek aan onze bio-winkel is dan ook absoluut de moeite waard.

Veerle

Veerle volgde een tweejarige opleiding tot orthomoleculair nutritionist aan het eFIOW in Laarne van 2013 tot 2015.  Daarna begon ze aan haar studie verpleegkunde aan hogeschool VIVES in Kortrijk waar ze met grote onderscheiding afstudeerde als bachelor verpleegkundige in 2019.  Ze werkte eerst als begeleider van jongeren  met een mentale beperking en bijkomende gedrags- en emotionele stoornissen in De Lovie in Poperinge en daarna als palliatief verpleegkundige in het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper.

Haar opleiding en ervaring zorgen ervoor dat zij de persoon bij uitstek is om u bij te staan als u op zoek bent naar bepaalde voedingssupplementen, kruidenmengelingen of eventueel bio-voeding die perfect bij u past.

Vertel aan Veerle welk doel u precies wil bereiken en zij tekent voor u een individueel plan van aanpak uit.

Foto Evelyne

Delfine

Delfine maakt al 8 jaar deel uit van het Papaver Team en is daarmee absoluut het uithangbord van uw gezondheidswinkel De Papaver Bio te Ieper. 

Dat betekent ook dat ze ondertussen bakken ervaring heeft en dus het biologische gedachtegoed ademt. 

Ze bedient elke klant met haar aanstekelijke glimlach en ongebreideld enthousiasme. 

Ze heet u graag welkom en helpt u verder met al uw vragen over voeding, verzorging en suppletie.

Foto Evelyne

Patrick

Patrick is een ervaren vitaliteit- en gezondheidscoach, die zijn strepen al jaren verdient in zijn praktijk www.inspire-forward.be. Naast een lichaamsanalyse en energieveldscan bepaald Patrick dankzij doelgerichte metingen welke vitaminen, mineralen, aminozuren en zelfs bachbloesems u kunnen ondersteunen.

Als life coach kan hij u ook begeleiden om beter om te gaan met bepaalde emoties, blokkades, beperkende overtuigingen, of patronen.

Meer info: www.inspire-forward.be

Foto Evelyne
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.